Šperos.lt > Ekonomika > Mikroekonomika > 80 vietų restorano sąnaudos ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas

80 vietų restorano sąnaudos ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Trumpa projektuojamo objekto (įmonės, skyriaus ar cecho) charakteristika ir gamybos organizavimas. Ekonominiai – finansiniai rodikliai. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Gamybos apimties ir prekių apyvartos apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas: pagrindinės žaliavos ir medžiagos; pagrindinių gamybos darbininkų darbo užmokestis ir įmokos socialiniam bei sveikatos draudimui. Netiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas: pagalbinės medžiagos; kitų darbuotojų darbo užmokestis ir įmokos socialiniam bei sveikatos draudimui; energija; ilgalaikio turto nusidėvėjimo suma; išlaidos gamybinių įrengimų priežiūrai; kitos netiesioginės išlaidos. Parduotos produkcijos savikaina (gamybos išlaidų suvestinė). Veiklos išlaidų apskaičiavimas produkcijos pardavimui; administracinės išlaidos; bendrosios išlaidos. Pelno (nuostolio) ataskaita. Ekonominių – finansinių rodiklių apskaičiavimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

33 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 108.05 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą